Wij leveren uit voorraad    Online en safe betalen    Vanaf €29,90 gratis verzending binnen NL    Gratis inpakservice

VEELGESTELDE VRAGEN

PRIVACY

SocksWeLove respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat de persoonlijke gegevens welke u ons verschaft strikt vertrouwelijk worden behandeld. SocksWeLove gebruikt uw gegevens om uw bestelling zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen. SocksWeLove zal uw gegevens niet aan derden verkopen.

HEEFT SOCKSWELOVE EEN WINKEL WAAR IK KAN SHOPPEN?

JA! U kunt de meeste sokken “live” komen bekijken in onze winkel in Amsterdam. SocksWeLove sokken zijn verkrijgbaar bij NicNic Design gevestigd in de Gasthuismolensteeg 5 1016 AM Amsterdam. Dit is in het centrum van Amsterdam in de 9-straatjes.

WAT ZIJN DE GEGEVENS VAN SOCKSWELOVE?

Het retouradres van SocksWeLove is: P. Latensteinstraat 64 1501 VH Zaandam. Het telefoonnummer (12-18 uur) is 020 622 85 23. Het Ibannummer: : NL57INGB0005465235 BIC: INGBNL2A, KvK: 34299598, BTW: NL001997474B11

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

De verzendkosten binnen Nederland voor bestellingen boven 29,90 euro zijn gratis. Voor bestellingen onder de 29,90 euro berekend SocksWeLove €4,60  verzendkosten.

De verzendkosten (0-2kg) naar België, Denenmarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxenburg, Oostenrijk, Spanje en Zweden zijn met track en trace €15,00 en zonder track en trace €9,00

De verzendkosten (0-2kg) naar Noorwegen, Finland, Estland, Bulgarije, Zuid Cyprus, Griekenland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Polen,Portugal, Roemenië, Slovenië ,Slowakije, Tsjechië, Verenigd koninkrijk zijn met track en trace €18,50 en zonder track en trace € 12,00

Andere internationale landen zoals bijvoorbeeld  Rusland, Amerika, Australië, Canada, Nieuw Zeeland, Israël, Japan, Dubai, Koeweit hebben als verzendkosten (0-2kg) met track en trace €30,00 en zonder track en trace €23,00 

Sockswelove kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden wanneer een bestelling zoek raakt of niet aankomt op het juiste adres tijdens de verzending door een andere partij (Postnl)  Wanneer u kiest voor verzending met track en trace zal SocksWeLove alles in het werk stellen wat binnen onze mogelijkheden ligt om de zending te traceren. Wanneer u kiest voor de optie zonder track en trace is het helaas onmogelijk voor ons om de zending te achterhalen.

Voor een prijsopgave voor een bestelling naar andere landen neemt u contact met ons op via info@sockswelove.com

IK HEB MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN. WAT NU?

SocksWeLove maakt gebruikt van de diensten van PostNL. Meestal leveren die de volgende werkdag af. Het kan echter door “omstandigheden”wat langer duren. SocksWeLove verzend uw bestelling zo gauw de bestelling en betaling bij SocksWeLove binnen is. Wanneer het pakket verzonden is laten wij u dat per email weten. Wanneer u een week na het verzenden van onze email nog geen pakket binnen heeft verzoeken wij u vriendelijk ons een email te zenden (info@sockswelove.com) zodat wij een onderzoek kunnen instellen.

MOET IK DE BESTELLING NA ONTVANGST CONTROLEREN?

Wanneer u de bestelling binnen heeft is het raadzaam de bestelling te controleren. Is het hetgeen u besteld heeft, is het de goede kleur, de juiste maat? Voldoet het aan uw verwachtingen?

Wanneer ik u per ongeluk een verkeerd artikel, de verkeerde kleur of de verkeerde maat geleverd heb mag u het artikel natuurlijk zonder kosten omruilen. Stuurt u mij dan alstublieft een mail met als onderwerp: verkeerd artikel en wat er dan precies fout is dan zal ik proberen mijn fout te herstellen. Frankeer het retour pakket voldoende en ik vergoed u de gemaakte verzendkosten.

Een artikel met een beschadiging of zonder verpakking of in gedragen staat kan niet worden geruild.

MAG IK EEN ARTIKEL DRAGEN?

Een artikel mag uit de verpakking gehaald worden maar zowel het artikel als de verpakking moeten onbeschadigd blijven. Een artikel wat retour gezonden wordt zonder de originele verpakking zal niet geaccepteerd worden. SocksWeLove controleert of het artikel onbeschadigd en niet gedragen is. Wanneer wij gebruikssporen of beschadigingen constateren kunnen wij het geretourneerde artikel niet accepteren. Wij sturen u dan geen vervangend artikel toe. Wilt u het door u geretourneerde artikel wederom ontvangen dan betaalt u alleen de verzendkosten.

In verband met hygiëne kan een artikel niet retour genomen worden nadat het gedragen is. Wanneer u niet zeker bent van een maat stuurt u ons dan een mail, wij helpen u graag.

IK WIL EEN ARTIKEL RETOURNEREN, WAT MOET IK DOEN?

Bij SocksWeLove heeft u een zicht termijn van 7 dagen. Dit betekend dat u 7 dagen de tijd hebt om het door u aangekochte artikel retour te zenden. Wanneer u het artikel ontvangen heeft en het om wat voor een reden dan ook niet aan uw verwachting voldoet, stuurt u ons dan een email (info@sockswelove.com) waarin u hiervan melding maakt. Het is zeker niet verplicht om een reden te geven waarom u het artikel retourneert maar het zal zeer gewaardeerd  worden wanneer u dit wel doet. Het team van SocksWeLove hoort graag van u zowel goede als ook minder goede dingen. U retourneert het artikel en u kunt een ander artikel uitzoeken. Een eventueel restant kan worden bij betaald of teruggestort op uw rekening. De verzendkosten voor uw retourzending zijn voor uw eigen rekening. Socks WeLove stuurt u een maal kosteloos een vervangend artikel toe. Wanneer u kiest om uw geld terug te laten storten op uw rekening doet SocksWeLove dat binnen 14 dagen.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?

Bij SocksWeLove hebben wij de volgende betaalmogelijkheden:

Bankoverschrijving IBANNL57INGB0005465235 BIC; INGBNL2A

Ideal

PayPal

Visa

Eurocard

Bancontact

Contante of pin betaling in de winkel

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Wanneer wij bij SocksWeLove uw bestelling en betaling binnen hebben proberen wij uw bestelling onmiddellijk te verzenden. Wij sturen u dan een email waarin wij u vertellen dat uw bestelling verzonden is. Het kan voorkomen dat er een dag extra bijzit en dit is dan te wijten aan het feit dat het erg druk is maar wanneer u haast heeft vermeld dit dan bij uw bestelling en wij gaan onze uiterste best voor u doen om de bestelling zo snel mogelijk te behandelen.

Wanneer een artikel welke u besteld heeft uitverkocht is of tijdelijk niet leverbaar laten wij u dit uiteraard zo spoedig mogelijk weten.