Wij leveren uit voorraad    Online en safe betalen    Vanaf €29,90 gratis verzending binnen NL    Gratis inpakservice

Sokken koop je bij ons omdat…

Je koopt je sokken bij www.sockswelove.com omdat:

Je graag een product koopt van goede kwaliteit.
Je graag een uitgebreide keuze wilt hebben.
Je weet dat de producten die je koopt op een verantwoordelijke manier geproduceerd zijn met respect voor mens en milieu.
Je kleine ondernemingen steunt die met liefde en passie voor het product wat ze verkopen werken.
Je koopt graag de originele en authentieke producten.

 

Ik je graag de meest uitgebreide en mooiste sokken en panty’s van over de hele wereld wil verkopen. En dan niet de sokken en panty’s die je overal kunt kopen. Nee ze moeten wel “iets” hebben. Wat voor mij belangrijk is geldt wellicht ook voor jou? De producten die ik verkoop hebben een goede kwaliteit, ik weet waar het product vandaan komt, sterker nog, ik werk veel met kleinere bedrijven die de passie en kennis hebben van wat er allemaal bij komt kijken om een goed product te maken.

Zoals gezegd ken ik de meeste mensen met wie ik werk en hecht dan ook grote waarde aan een langdurige samenwerking. Ik weet dat het niet eenvoudig is om een mooie, grappige of fijne sok of panty te ontwerpen. Daarin zit heel wat bloed zweet en tranen, productie problemen etc. Gelukkig zijn er ook de momenten dat het product er uiteindelijk toch mooi uitkomt. Het lijkt allemaal eenvoudig maar dat is het niet. Dit hele proces kost veel tijd en geld en omdat het niet allemaal MEGA grote bedrijven zijn is de oplage van een sok of panty niet in de honderd duizenden. Hierdoor zijn natuurlijk de productiekosten ook wat hoger dan wanneer je te maken hebt met een heel groot merk. Om met Johan Cruijff te spreken; elk nadeel heeft zijn voordeel. Ik zie het als een voordeel omdat er steeds opnieuw mooie goede kwaliteit producten uitkomen bij de bedrijven met wie ik werk. Dit zijn mensen die net als ik hun werk met liefde en passie doen.

Helaas hebben deze bedrijven, en ik dus ook te maken met de grote hoeveelheid China shit reproducties. Kwantiteit voor kwaliteit. Er worden sokken een op een gekopieerd en daar zijn zij en ik niet blij mee. Waarom niet? Jij als consument denkt dat je het echte product koopt, maar dat is niet mogelijk om dit voor die prijs met gratis verzenden vanuit China naar jou huisadres te versturen. Veel bedrijven strijden hier tegen omdat het hun bedrijf beschadigd. Helaas is het dweilen met de kraan open en kost het de bedrijven heel veel tijd en geld en dat geld besteden ze liever om weer nieuwe producten te ontwerpen.

Je kunt ervan op aan dat de sokken die www.sockswelove.com verkoopt, de originele sokken zijn en dat ze van een goede kwaliteit zijn, ontworpen en gemaakt worden door mensen met liefde en passie voor hun product, dat er geen kinderhanden aan gewerkt hebben en in de fabrieken word gewerkt op een nette manier met respect voor mens en natuur.