Wij leveren uit voorraad    Online en safe betalen    Vanaf €29,90 gratis verzending binnen NL    Gratis inpakservice

Deel jouw ervaring met ons!

Bij SocksWeLove vinden we service en kwaliteit belangrijk. Dat laten we terugkomen in de producten die we verkopen, onze klantenservice en de uitstraling van onze winkel en webshop. We vinden het leuk om te horen wat jouw ervaring met ons is. Positieve ervaringen maken ons blij en ervaar je een keer wat negatiefs? Dan willen we dat in de toekomst graag verbeteren. Deel jouw ultieme SocksWeLove moment hier met ons!

24 Reacties

 1. Joke

  Wat ben ik blij met mijn nieuwe sokken, ze zijn echt prachtig.
  Tot dusver alleen maar positieve reacties. Ik hoop dat we binnenkort weer in de gelegenheid zijn om naar Amsterdam te reizen. Als echte “sokkengek” kom ik dan zeker een bezoek aan de sokkenwinkel brengen!

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Dank je wel Joke dat je de moeite neemt om een mooie review achter te laten voor mij. Dat geeft weer energie om door te gaan met mijn website en social media ondanks dat mijn liefde bij mijn “stenen” winkel ligt. Ik hoop je dan ook snel weer eens te zien in Amsterdam! Het allerbeste. Met vriendelijke groeten, Nicole

   Antwoord
 2. Dirk Obenhaus

  Es ist der schönste Sockenladen, den es gibt. Nicole steckt so viel „Herzblut“ in Ihren Laden.
  Jedes Paar Socken ist einzeln als Geschenk verpackt. Das ist soooo schön.
  In diesen Zeiten sollten wir, und sei es noch so eine Kleinigkeit, die Geschäftsleute unterstützen, wo wir können.
  Wenn wir wieder dürfen, kommen wir auf jeden Fall gerne wieder nach Amsterdam und zu Nicole in den Laden. Und vorher in den Webshop.

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Ich bin sehr zuftrieden damit und hoffe Sie bald in unserem Geschäft in Amsterdam zu sehen. Bleib gesund und wünsche dir alles Gute.

   Antwoord
 3. Iris

  Wat een service! In de ochtend besteld en s’middags al in de bus 😲
  (Ik woon in 020) En ook nog gezellig verpakt als kerstcadeautje.
  Dit soort winkels is zó belangrijk en leuk. 🧡

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Dank je wel Iris voor je reactie. Geweldig dat je ons op deze manier steunt! Kleine zelfstandigen hebben je nodig!

   Antwoord
 4. Marjolijn

  Wat een geluk dat ik vlakbij Amsterdam woon en dus echt in de winkel kan rondneuzen. Wat een keus! Ik ben geweldig geadviseerd door Nicole, had de juiste maat en de panty zit heerlijk. En al heel veel, leuke reacties over de bijzondere panty! Van de nieuwe collectie van Marie Antoilette; een soort jungle met gele bladeren. Opvallend en chic. Voor mijn dochter heb ik sokken van Frida Kalho gekocht; ik ben benieuwd wat ze ervan vind. De winkel is trouwens veel groter dan je denkt; er zit nog een heel stuk achter. Leuke bijzondere cadeau’s; dit is de winkel.

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Wat een leuke review Marjolijn. Dank je wel. De winkel (het persoonlijk contact) blijft mijn liefde maar met deze vreemde dagen heb je een webwinkel nodig om te overleven vrees ik. Ik ben blij dat je de winkel fijn vond en ik hoop dat je daar weer snel terug kan komen. Voor nu vrees ik dat de webwinkel belangrijk is en dan hoop ik dat mede door jou review de mensen het vertrouwen hebben hun aankoop te doen bij een echte webwinkel met een zelfstandige ondernemer als eigenaar. De sokken van Frida Kahlo zijn geweldig maar je weet het: wanneer je dochter de sokken niet leuk vind kun je ze altijd komen ruilen voor iets anders wat ze wel leuk vind. Graag tot ziens in mijn winkel of webwinkel!

   Antwoord
 5. Kaat

  Wat een plezier om op deze website rond te snuisteren en te bestellen. Alles verloopt super vlot en met een persoonlijke aanpak zelfs vanop afstand. We bestelden vanuit België en schrokken toen ons pakket ’s anderendaags al picco bello geleverd werd. Zelfs in deze bijzonder drukke tijden. Alles netjes en leuk ingepakt voorzien van een labeltje met vermelding van de inhoud ….. Een vriendelijke brief er bij ….. Zo is het aangenaam webwinkelen. Wij zijn een meer dan tevreden klant.

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Dank je wel voor de mooie review. Wederom ook met dank aan Post.nl die heel erg haar best doet om de vele pakketten op tijd te leveren. Ik ben blij met u als tevreden klant! Graag tot ziens en hele fijne dagen toegewenst.

   Antwoord
 6. Marjon

  Ik was op zoek naar mooie en originele sokken van goede kwaliteit en daarvoor ben je bij http://www.sockswelove.com echt wel aan het juiste adres. Zoveel keuze in mooie, grappige en originele sokken. Ik had ze wel allemaal willen kopen. Wat ik ook heel fijn vond is dat je een heel leuk persoonlijk mailtje krijgt om te bevestigen dat je bestelling verzonden is. Die verzending gaat trouwens razendsnel want zelfs in deze drukke tijden had ik mijn pakje de volgende dag al. Bonus was dat alles al prachtig ingepakt was met een labeltje erbij om aan te duiden wat er in zat. Die details in de afwerking zijn echt een meerwaarde.
  Echt een aanrader!

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Dank je wel Marjon voor je mooie review. Ik ben er blij mee al deel ik je goede ervaring ook even met Post.nl. Echt heel bijzonder en knap dat ze in deze drukke tijd jou pakket zo snel hebben kunnen afleveren. Wat betreft de originele, mooie, grote keuze en goede kwaliteit sokken….dan trek ik die eer naar mij toe want ja, dat is wel waar waar http://www.sockswelove.com bekend om staat.

   Antwoord
 7. P. Storbeck

  Leuk gevarieerd aanbod van sokken waar ik mijn wederhelft altijd blij mee kan maken. Of voor mezelf natuurlijk, hoewel ik zelf meer van veilige grijze sokken ben 🙂

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Dank je wel voor je leuke review! Een goede balans toch? De een grijze sokken de andere mooie, gekke of kleurrijke sokken! En wie weet kan een van mijn sokken je in de toekomst nog een keer “verleiden”!

   Antwoord
 8. Roos Soesman

  Mijn eerste ervaring met ‘sockwelove.com’. Midden in deze hectische tijd waarin de bezorgdiensten met werk overspoeld worden, werd ik aangenaam verrast door de supersnelle bezorging van mijn artikelen.! Ruimschoots op tijd voor ‘het heerlijk avondje’! En zo cool: de prachtige sokken die ik koos als cadeautjes, waren bij aankomst al verpakt in feestelijk cadeaupapier. En mèt stickertje waarop de naam/beschrijving stond van de sokken. Geweldig!
  Ik ga zeker vaker een kijkje nemen op de site! En als de omstandigheden weer wat gunstiger zijn, hoop ik de winkel te bezoeken. Complimenten voor de originele producten, de goede communicatie, de zorgvuldigheid en attentie t.a.v. levering van de bestelling! Een absolute aanrader!

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Whauww wat een mooie review. Dank je wel! Ik doe wat ik kan en want ik zelf fijn zou vinden en ben blij om te lezen dat je dit kan waarderen.

   Antwoord
 9. Rianne

  Super leuke items. Zeker een aanrader!

  Deze winkel gevonden via bol.com, maar hier is een zeer uitgebreide selectie aan sokken te vinden.
  Ik heb alleen gebruik gemaakt van de webwinkel maar je krijgt ook daar persoonlijke service. Alles is super snel geleverd en het product is precies zoals op de foto afgebeeld.
  Met heel veel plezier hier geshopt!

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Dank je wel voor je mooie reactie. Ik ben er erg blij mee. Fijn om te lezen dat je ook zo blij bent met de uitgebreide keuze! Graag tot een volgende keer. Groetjes Nicole

   Antwoord
 10. sieglinde

  Supertevreden! Een fijne persoonlijke service, iets wat je niet gauw tegenkomt….merendeels krijg je bij online bestellen een automatische reply…. Leuk verpakt! En de kwaliteit is ook TOP!
  Kerstmis staat voor de deur, ik heb al beslist om een volgende bestelling te plaatsen!

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Fijn om te lezen dat je super! tevreden bent. Daar doe ik het voor. Heel veel plezier met je aankoop en wanneer je een keer in Amsterdam bent (na deze Covid ellende) kom dan eens langs in mijn winkel!

   Antwoord
 11. Sandra

  Het is natuurlijk het leukste om gewoon in de winkel al het moois te shoppen., maar in deze tijd biedt de website ook uitkomst. Superleuke sokken, met dieren: katten, korgi’s of Elvis-sokken. En het leukste is het thuis ontvangen van de al ingepakte sokken. Echt goed verzorgd. Een AANRADER.

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Hoi Sandra, Dank je wel voor je leuke en positieve reactie. Ik ben daar heel blij mee en maakt dat ik weer meer plezier heb in het website gebeuren! Je hebt gelijk; de winkel blijft fijn maar de webwinkel geeft je een klein beetje het idee van de hoeveelheid leuke en aparte sokken die ik in mijn winkel heb!

   Antwoord
 12. Femke

  Hele goede en persoonlijke service, zowel in de winkel in Amsterdam als via de webwinkel! De hoge klantvriendelijkheid maakt het winkelen hier erg leuk! 🙂
  De sokken zijn van zeer hoge kwaliteit en ik maak er altijd veel vrienden en familie blij mee!

  Antwoord
  • Nicole Genser

   Super lief. Dank je wel voor je mooie review. Ik ben er heel blij mee.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *