Wij leveren uit voorraad    Online en safe betalen    Vanaf €29,90 gratis verzending binnen NL    Gratis inpakservice

Bij SocksWeLove houden wij niet van “gewoon” . SocksWeLove zoekt naar sokken en pantys die anders, uniek en bijzonder zijn, sokken en panty’s die ervoor zorgen dat je opvalt in de menigte! Wat panty’s betreft verkopen wij al een aantal jaren het Franse panty merk Marie Antoilette. Alles made in France. Valérie Moënne is de ontwerpster van Marie Antoilette. Dit panty merk is zo anders, zo bijzonder en uniek dat, wanneer je een panty durft te dragen, er zeker naar je gekeken gaat worden. Valerie heeft exclusief voor SocksWeLove een eigen Amsterdam panty ontworpen! https://sockswelove.com/product/nikki/ en daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op!

Valerie blijft actief in het ontwerpen van steeds nieuwe dessins. Elke keer probeert ze een thema te creëren. Dit keer hebben de nieuwste panty’s als thema piraten. Dus voor de wildebrassen onder ons… Grijp nu je kans! Om de paar maanden komen er nieuwe ontwerpen uit en “vallen” er oudere ontwerpen af. Dit maakt dat er actieve liefhebbers van Marie Antoilette zijn en vele oudere ontwerpen inmiddels verzamel objecten zijn. Een stuk kunst aan je benen. Om deze kunst aan je benen te dragen is het belangrijk dat je je goed voelt over jezelf. Jij zal de aandacht krijgen en daar ben je dan ook niet bang voor. In alle eerlijkheid; is dit niet het geval met alle kleding die je draagt? Je goed voelen is belangrijk en de kleding die je draagt helpt je hierbij maar uiteindelijk ben jij degene die het goede gevoel moet uitstralen! Dus voor wie het aandurft om net even iets anders te zijn dan de massa, die het aandurft haar eigen stijl te dragen, voor diegene zijn de panty’s van Marie Antoilette een goede keus. SocksWeLove heeft nu de allernieuwste design pantys van Marie Antoilette op de site staan. Durf jij er een te dragen?