Wij leveren uit voorraad    Online en safe betalen    Vanaf €29,90 gratis verzending binnen NL    Gratis inpakservice

Deze mooie nieuwe sokken maken een goed begin van de dag! Wanneer je deze sokken draagt is het net een schilderijtje, een stukje kunst aan je voeten! Je wordt er vrolijk van om je dag zo te beginnen en niet alleen jij! Ook andere mensen die de door jou gedragen sokken zien, kunnen mooie sokken waarderen.

Het zijn de kleine dingen die het doen, en dit is er een van. Een accessoires kan zoveel doen voor de hele outfit en sokken zijn jarenlang een ondergeschoven kindje geweest. Niet belangrijk! Nou bij SocksWeLove doen wij ons best om je de mooiste, gekste, vrolijke en unieke sokken te laten zien. https://sockswelove.com/product/bloem-sok-zalm-flower-sock-salmon/

SocksWeLove werkt veelal met wat kleinere bedrijven die een passie hebben om de mooiste, gekste en vrolijkste sokken te ontwerpen en vervolgens te laten maken in goede materialen en fabrieken waar onder goede omstandigheden gewerkt wordt.